Nous productes

Ofertes

PAC Aérothermie

La pompe à chaleur aérothermique ou air/eau présente des performances très intéressantes, puisque pour un kilowatt-heure
d'énergie électrique consommé, sont restitués trois à quatre kilowatt-heures de chaleur pour votre logement. 
Une bonne partie
de votre chauffage peut donc être assurée par une énergie gratuite, renouvelable et non polluante pré...

La pompe à chaleur aérothermique ou air/eau présente des performances très intéressantes, puisque pour un kilowatt-heure
d'énergie électrique consommé, sont restitués trois à quatre kilowatt-heures de chaleur pour votre logement. 
Une bonne partie
de votre chauffage peut donc être assurée par une énergie gratuite, renouvelable et non polluante prélevée dans l'air.

More

PAC Aérothermie There are no products in this category.

Subcategories

 • Indústria

  Bombes d'escalfador d'aire d'alta potència per a ús intensiu i professional.

 • Utilització domèstica

  Bomba de calor de font d’aire per a ús domèstic

 • Bomba de calor de font...

  Aquesta bomba de calor és una bomba de calor aire / aigua reversible amb tecnologia Inverter. Dissenyat per a instal·lacions externes, és ideal per a nous allotjaments i s’adapta a les operacions de seguretat de la caldera i subministra aigua calenta per a sistemes de calefacció per terra radiant, radiadors i aigua calenta sanitària.

 • Bomba de calor aire /...

  Una àmplia selecció de bomba de calor incloïa un compressor EVI, que és l’última tecnologia de compressor per a bomba de calor.

 • Bombes de calor...
  L’avantatge més gran de la bomba de calor multifunció és la possibilitat d’obtenir aigua freda i calenta al mateix temps perquè pugueu dutxar-vos mentre gaudiu d’una temperatura fresca a la sala d’estar, per exemple. Hi ha moltes aplicacions per utilitzar aquest tipus de bomba de calor per a la vida quotidiana.
 • CO2 R744 Bomba de...
  Les bombes de calor CO2 utilitzen un compressor que utilitza refrigerant R744, que és diòxid de carboni (CO2). És un gas totalment natural, no contaminant i no tòxic que es comprimeix amb el PAC.

  Tot i que les millors bombes de calor actuals poden funcionar a temperatures exteriors de -20 ° C a -25 ° C, els models R744 equipats amb compressors permeten un funcionament sense problemes fins a -30 ° C ~ -35 ° C amb una temperatura de l'aigua calenta superior a 80 ° C! Simplement impressionant per a una bomba de calor tipus aire / aigua!

  Les bombes de calor CO2 són una solució total de substitució de caldera des del principi. Els nostres models de monobloc són fàcils d’instal·lar i són compatibles amb tots els radiadors i sistemes de calefacció estàndard. Com a resultat, la seva depreciació es pot aconseguir fàcilment en pocs anys.