Lähde lämmitin ilmapumppu

Aerothermal lämpöpumppu suorituskyky on erittäin mielenkiintoinen, koska varten yksi kilowatti sähköön, se palauttaa lämmön kilowat kolmen tai neljän tunnin koti. Hyvä osana asiakkaan Lämmitys voidaan varmistaa vapaa energiatehokkuutta, uusiutuvien ja puhdas.

Lähde lämmitin ilmapumppu Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Teollisuus

  Suuri teho lentoliikenteen vyöhykkeellä lintuinfluenssatartunnan saaneiden lämmitin pumput herkkä ja ammattijärjestöt käyttöä.

 • Kotimaan käyttö

  Lentoliikenteen kotimarkkinoilta lämpöpumppu kotimaan käyttöä

 • VAIHTOSUUNTAAJA...

  Tämä lämpöpumppu on kaksisuuntaista ilman/veden lämpöpumppu vaihtosuuntaaja tekniikkaa. Suunniteltu käytettäväksi ulkoisen, on ihanteellinen uusien asuntojen ja mukautettava kattilan varmuuskopioinnin toimintaa ja toimitusten kuuman veden lattialämmitys järjestelmien, lämpöpattereiden ja kuuman veden.

 • Ilman/veden...

  Suuri valikoima lämpöpumppulaitteiden inclued EVI-kompressori, joka on lämpöpumppu kompressori uusimman teknologian.

 • CO2 R744...
  CO2-lämpöpumppuissa käytetään kompressoria, joka käyttää R744-kylmäainetta, joka on hiilidioksidi (CO2). Se on luonnollinen, saastuttamaton, myrkytön kaasu, jonka PAC puristaa.

  Vaikka nykypäivän parhaat lämpöpumput voivat toimia ulkolämpötiloissa -20 ° C ~ -25 ° C, kompressoreilla varustetut R744-mallit mahdollistavat häiriöttömän toiminnan -30 ° C ~ -35 ° C lämpötilaan, kun käyttöveden lämpötila ylittää 80 ° C. ° C! Yksinkertaisesti upea ilma / vesityyppiselle lämpöpumpulle!

  CO2-lämpöpumput ovat kattilan kokonaisratkaisu heti alusta alkaen. Yksiblokkimallimme ovat helppo asentaa ja ovat yhteensopivia kaikkien vakiopatterien ja lämmitysjärjestelmien kanssa. Tämän seurauksena niiden poistot voidaan helposti saavuttaa muutamassa vuodessa.