Nieuwe producten

Aanbiedingen

Bron kachel luchtpomp

De prestaties van de warmtepomp aerothermal is zeer interessant, omdat, voor één kilowatt van verbruikte elektriciteit, retourneert het drie tot vier kilowat van warmte door uur voor uw huis.

Een goed deel van uw verwarming kan worden gewaarborgd door een vrije energie, hernieuwbare en schone.

Bron kachel luchtpomp Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Industrie

  High power lucht afkomstig kachel pompen voor de intensieve en professioneel gebruik.

 • Binnenlandse gebruik

  Lucht warmtepomp voor binnenlands gebruik afkomstig

 • INVERTER Air Bron...

  Deze warmtepomp is een omkeerbare lucht/water warmtepomp met Inverter-technologie. Ontworpen voor externe installatie, is het ideaal voor nieuwe huisvesting en aangepast aan de ketel back-bewerking en leveringen warm water voor vloerverwarming systemen, radiatoren en binnenlandse warm water.

 • Lucht/Water warmtepomp...

  Een grote selectie van warmtepomp inclued een EVI compressor die de nieuwste technologie van compressor voor warmtepomp is.

 • Multi-functions...
  Het grootste voordeel met de multifunctionele warmtepomp is de mogelijkheid om koud en warm water in dezelfde tijd zodat u zal kunnen nemen douche terwijl u geniet van een koele temperatuur in je woonkamer, bijvoorbeeld. Er is vele toepassingen te gebruiken dit soort warmtepomp voor het dagelijkse leven.
 • CO2 R744 Lucht /...
  CO2 warmtepompen gebruiken een compressor die R744-koelmiddel gebruikt, dat is koolstofdioxide (CO2). Het is een volledig natuurlijk, niet-vervuilend, niet-giftig gas dat wordt gecomprimeerd door de PAC.

  Terwijl de beste warmtepompen van vandaag kunnen werken bij buitentemperaturen van -20 ° C ~ -25 ° C, zorgen de R744-modellen met compressoren voor een probleemloze werking tot -30 ° C ~ -35 ° C Celsius, met een warmwatertemperatuur van meer dan 80 ° C!, Wat gewoon adembenemend is voor een lucht / water-type warmtepomp!

  CO2-warmtepompen zijn vanaf het begin een totale ketelvervangingsoplossing. Onze monobloc-modellen zijn eenvoudig te installeren en compatibel met alle standaard radiatoren en verwarmingssystemen. Als gevolg hiervan kan hun waardevermindering gemakkelijk binnen een paar jaar worden bereikt.