Verkoop voorwaarden en bepalingen


1. Algemene voorwaarden:

Belangrijk:

Vanaf 15 november 2020 zijn al onze prijzen inclusief BTW, inclusief bezorging.

Vanaf 15 november 2020 worden voorwaarden 6.5 en 6.7 nietig verklaard.

Voor elke bestelling geplaatst voor 15 november blijven de voorwaarden 6.5 / 6.7 van kracht.

1.1 In deze algemene voorwaarden gelden de volgende definities:

1.1.1 "Klant" / "u" verstaan u en andere personen die de producten kopen nadat u inloggen

op de website.

1.1.2 "Prijs" verstaan de prijs van een product op de dag van de bestelling.

1.1.3 "Product" / "Producten" verwijst naar alle producten te koop op www.flexpro-Industry.com.

1.1.4 "Verkoper" / "Wij" / "Ons" betekent Flexpro-industrie beperkt / Flexpro-industry.com.

1.1.5 "Website" of "deze Website":www.flexpro-Industry.com.

1.2 Lees deze bepalingen en voorwaarden zorgvuldig door omdat ze belangrijke informatie over uw rechten en verplichtingen, alsmede beperkingen en uitsluitingen die mogelijk van toepassing bevatten.

1.3 Klanten bezoeken van de website moeten deze algemene verkoopsvoorwaarden te lezen alvorens een aankoop. Dus, alle volgorde zal worden gemaakt met de veronderstelling van de volgende algemene verkoopsvoorwaarden en voorwaarden ontvangstbevestiging. Als u niet worden gebonden door deze overeenkomst wilt, moet u contact met ons opnemen en uw aankoop terug.

1.4 Deze overeenkomst is van toepassing tenzij (I) U hebt een aparte aankoop overeenkomst met de verkoper, IN welk geval de afzonderlijke overeenkomst wordt geregeld; OF (II) ANDERE VERKOPER VOORWAARDEN ZIJN VAN TOEPASSING OP DE TRANSACTIE. DEZE voorwaarden en bepalingen ook van toepassing op elke bestelling door allerlei andere aankoop methode.

2. Verplichtingen van de klant:

2.1. De klant aanvaardt de volledige en bijgewerkte gegevens voor registratie op deze site verstrekt. Voor betaling per creditcardregistratie, de klant verstrekt een nauwkeurige en volledige creditcardinformatie verkoper en verklaart en garandeert aan verkoper dat zijn gebruik van de creditcard (details voor die zijn verstrekt) is toegelaten en juridische.

2.2 Verkoper heeft de absolute discretie van een potentiële klant registratie weigeren en de registratie van elke klant om welke reden dan ook eindigen.

2.3 De klant overeenkomt om te betalen voor elke bestelling gemaakt onder zijn Login en instemt met de verkoper te vrijwaren voor alle claims, verlies en schade aangebracht door een derde partij die voortvloeien uit de acties van een persoon plaatsen van orders voor de producten met behulp van de klant Login. De klant is verantwoordelijk voor het bijwerken van zijn registratie informatie met inbegrip van zijn creditcard gegevens met de verkoper. De klant is verantwoordelijk voor de kennisgeving van zijn bank van wijzigingen aan zijn record, of verlies, diefstal of ongeautoriseerd gebruik van zijn credit card.

2.4 Toegang tot de website is verkregen door gebruik van een persoonlijk wachtwoord. Verkoper is niet aansprakelijk voor eventuele offline password management en de klant zorgt ervoor dat zijn wachtwoord strikt vertrouwelijk gebruik door onbevoegden is gehouden.Verkoper zal haar beste inspanningen om te voorkomen dat een onbevoegde toegang van verkoper website gebruiken. Echter, verkoper is niet aansprakelijk voor enig verlies of schade dan ook als een derde partij onbevoegde toegang krijgt tot de website met behulp van klant Login.

3. Kopen termen:

3.1 Informatie op deze Website vormt een uitnodiging om te behandelen. Geen informatie op deze Website vormt een aanbieding door verkoper voor de levering van een product.

3.2 Wanneer op deze Website plaatsen van een bestelling maakt klant een bod tot aankoop van het product, wanneer hij of zij heeft besteld op deze voorwaarden en bepalingen. Verkoper kan of kan niet instemmen met de klant aanbod volgens de absolute discretie van verkoper.

3.3 Na ontvangst van de bestelling van de klant, verkoper zal controleren of de beschikbaarheid van de producten en de creditcard van de klant of andere betalingsgegevens. Verkoper heeft van de klant aanbod niet aanvaard en is niet verplicht het product leveren totdat verkoper heeft verzonden van het product en een orderbevestiging per e-mail naar de klant verzonden.

4. Product termen:

4.1 Alle product verkocht door verkoper via deze site zijn onderworpen aan deze algemene voorwaarden. Door het indienen van de bestelling van de klant voor verwerking op deze website, moet u bevestigen dat u hebt gelezen, begrepen en overeengekomen om de bepalingen en voorwaarden voorkomende tegelijkertijd die uw order is ingediend voor verwerking.

4.2 De verkoper stelt alles in het werk te vervullen van orders die zijn geplaatst door klanten via de website van de verkoper, maar is niet aansprakelijk aan eenieder die als verkoper zal afnemen of niet in staat om een orde voor welke reden dan ook worden, met inbegrip van de levering tekort te vervullen of wijziging leveren.

4.3 De foto's tonen de product(en) in de website mogelijk niet identiek aan het product zoals naar de klant verzonden. De verkoper heeft het recht voor de levering van de producten die niet overeenkomen met de foto's verschijnen in deze Website, mits de genoemde product aanzienlijk dezelfde functie uitvoeren zoals beschreven in deze Website.

4.4 Verkoper heeft het recht om vervangingen en wijzigingen vande specificatie van het product besteld door de klant zonder voorafgaande kennisgeving, mits dergelijke vervangingen of wijzigingen zal niet materiële invloed zijn op de algehele prestaties van het product of het type van product besteld door de klant.

5. Prijs en betalingsvoorwaarden:

5.1 Eindgebruikers prijs wordt getoond op de website als standaard, maar verschillende prijslijst kan worden genoten door verschillende aard van de klanten. RESELLER prijslijst zal worden toegepast voor aankoop over HKD 100.000 en distributeur prijslijst zal worden toegepast voor aankoop over HKD 500.000 maandelijks. Verkoper moet altijd voor zorgen dat de prijslijsten voor verschillende gebruikers nauwkeurig zijn en verkoper behoudt zich het recht om de prijs en de klant niveau zonder voorafgaande kennisgeving te variëren.

5.2 Dit zijn onze bankgegevens:
Vraag onze bankgegevens om verder te gaan.

5.3 Verkoper stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat de prijzen, de details en de afmetingen van product gedetailleerd op de website worden bijgewerkt maar verkoper behoudt zich het recht om de prijs en andere details van het product zonder voorafgaande kennisgeving te variëren.

Style = "marge-bodem: 0in; marge-bodem: .0001pt" >5.4 niet alle product(en) grootte zal exact overeen met de beschrijving op de website aangeboden. Verkoper behoudt zich het recht om de dichtstbijzijnde grootte product op de dichtstbijzijnde prijs.

5.5 Kunnen er verschillen tussen de Pro forma-factuur en de EINDAFREKENING dankzij uit-van-voorraad product(en), vervangingen, speciale aanbiedingen, dagelijkse prijsveranderingen en gewogen items. Verkoper behoudt zich het recht om te passen de Pro forma-factuur en dergelijke aanpassingen moeten worden aangebracht op de laatste factuur gepresenteerd aan de klant op het moment van levering.

5.6 Bij het plaatsen van een bestelling met de verkoper, de klant verstrekt aan verkoper zijn of haar geldig credit card nummer en andere factuurinformatie zoals gevraagd door de Website. Voor alle andere methoden, zal de verkoper de klant op bevestiging van de bestelling berekenen.

5.7 Voor product besteld via deze website betaling door Moneybookers, of overboeking. Moneybookers betalingen worden alleen geaccepteerd voor online betalingen.

5.8 Verkoper may de methode waarmee betalingen voor online bestellingen kunnen geschieden en dergelijke wijzigingen aan de klant kunnen worden aangemeld via e-mail of een kennisgeving geplaatst op de website op elk moment wijzigen.

5.9 In geval van promotionele coupon, de klant zal alleen genieten van de korting als de geselecteerde betaalmethode bank transfert op de verkopersaccount is.

6. Leveringsvoorwaarden:

6.1 Het is dat de verantwoordelijkheid van de klant is in kennis te stellen van de verkoper onmiddellijk van elke verandering in de leveringsvoorwaarden.

6.2 Verkoper redelijke inspanningen zal gebruiken te leveren product van aanvaardbare kwaliteit aan het land van bestemming vermeld in het adres van de klant maar verkoper is niet aansprakelijk voor vertragingen of niet levering voor oorzaken buiten haar controle.

6.3 Verkoper behoudt zich het recht om te weigeren van levering van het product aan elke klant naar eigen goeddunken absoluut.

6.4 Alle datums geciteerd door verkoper voor de levering van producten zijn slechts schattingen en maakt geen deel uit van het contract. Verkoper poogt te leveren snel, maar vertragingen zijn soms onvermijdelijk te wijten aan onvoorziene factoren. Verkoper mogen geen aansprakelijkheid voor eventuele vertraging of verzuim om te leveren het product binnen de geschatte levertijd.

6.5 Verkoper zal niet aansprakelijk voor eventuele tarieven, douane beperkingen, douane-inklaring of andere regelgeving die van toepassing in landen buiten Hongkong zijn. Het is de verantwoordelijkheid van de klant te betalen de heffingen door de autoriteiten en de respectieve reglementen van het land waarin hij of zij de product(en) ontvangt observeren. Selecteer "deur tot deur" levering in geval van de klant, de goederen zullen worden afgeleverd aan het vermelde adres behalve als bijzondere voorwaarden of hantering verwerking nodig zijn of in geval van externe levering plaats is moeilijk toegankelijk.

6.6 Als een bestelling zending onbestelbaar, zal het product besteld door de klant aan de verkoper op kosten van de klant worden opgehaald als voorraad beschikbaar voor verkoop aan andere klanten. Het geretourneerde product kan worden verkocht aan andere klanten en de verkoper heeft geen verplichting om te reserveren of re-deliver van het geretourneerde product aan de klant.

6.7 Prijzen zijn F.O.B Hong Kong

6.8 Levering is opgenomen op al onze producten, zal het "haven tot haven" betekenen.

6.9 Indien de klant het wenst, zal een afleveradres mogelijk zijn. De Klant zal eerst een citaat dat, indien aanvaard, zal worden toegevoegd aan het totale bedrag van de bestelling te vragen.

7. Product aanvaarding:

7.1 Tenzij klant verkoper het tegendeel door de dag na de levering van product, wordt product geacht te zijn aanvaard door de klant in goede staat en in overeenstemming met de overeenkomst.

8. Variatie / annulering van bestelling:

8.1 De klant kan variëren of de bestelling zonder kosten voordat verkoper is begonnen verwerking van de bestelling te annuleren.

8.2 Onder voorbehoud van toestemming van de klant vervangende verkoper een Product voor een ander vergelijkbaar Product als het oorspronkelijke Product besteld door de klant niet beschikbaar is.

9. Teruggave / restitutie van product(en):

9.1 Foto's van producten op deze site kunnen niet exact overeen met de productbeschrijving van het. In een dergelijk geval is de schriftelijke beschrijving van het product ingeroepen. De klant is niet gerechtigd om terug te keren een Product op grond dat het beantwoordt niet precies te zijn on-line foto.

9.2 Verkoper redelijke inspanningen zal gebruiken om ervoor te zorgen dat orders correct is voldaan en zal behandelen discrepanties op de volgende wijze, mits zij worden gemeld binnen één dag van levering:

9.2.1 Als enig Product blijkt te zijn geleverd in een beschadigde toestand, weggelaten in de levering, of als het verkeerde product is geleverd, wordt verkoper restitutie aan de klant de prijs van dat product of vervanging van het product.

9.2.2 Als een product dat niet was opgenomen in de order van de klant wordt geleverdaan de klant per ongeluk, behoudt verkoper het recht om te verzamelen van het verkeerde product geleverd.

9.2.3 Als de klant heeft gebracht product dat niet is geleverd, wordt verkoper restitutie aan de klant de prijs van dat product als oorspronkelijk geladen naar de klant.

9.2.4 Als een klant meer dan de prijs van het product betaalt, wordt verkoper aan de klant het verschil terugbetalen.

9.2.5 Verkoper zal geen terugbetaling of goederen uit te wisselen of te corrigeren verschillen van 1 dag na de levering.

9.2.5 Verkoper zal geen terugbetaling of omruiling goederen of te corrigeren afwijkingen een dag na de bevalling.geen terugbetaling of omruiling zullen niet worden gedaan als het product wordt geretourneerd beschadigd. Indien het product wordt geretourneerd beschadigd is, moet de klant betalen voor de goede te worden verscheept naar hem terug.

9.3 De aansprakelijkheid van verkoper elke product(en) geleverd is beperkt tot restitutie of vervanging hierboven omschreven. Alle andere rechtsmiddelen zijn uitgesloten.

9.4. Geen product zal worden terugbetaald aan de verkoper, tenzij:

9.4.1 Het/de betrokken product(en) is defect.

9.4.2. De verkoper heeft de klant aangemeld via e-mail dat de klant het product naar de verkoper terugkeren kan.

9.4.3 Het product wordt geretourneerd in een schone en goed verpakt voorwaarde.

9.4.4 De klant retourneert het product op zijn/haar eigen kosten die zal douanerechten of belastingen bevatten.

9.5 Na bevredigende terugkeer van het product aan de verkoper, vervangen / gerepareerde product zal worden naar de klant verzonden als de verkoper tevreden is dat het product geretourneerd door de klant defect na geschikt tests en inspecties door de verkoper is. Als vervangende product niet beschikbaar is, een restitutie van productprijs zal alleen worden gedaan aan de klant.

9.6 Als de verkoper niet tevreden dat het geretourneerde product defect is, zal de verkoper het geretourneerde product aan de klant op de kosten van de klant eigen leveren.

10. Product garanties:

10.1 Product(en) zal genieten van de garantie onder de garantieperiode met volgende voorwaarden:

10.1.1 Product(en) verzonden samen met de originele factuur.

10.1.2 Product(en) verzonden 3 weken voor de uiterste datum van garantie.

10.1.3 Het product wordt verzonden met schone en goed verpakt voorwaarde.

10.2 Garantie verschilt met product(en), verkoper zal repareren / vervangen van het product zonder garantie op de klant eigen kosten.

11. Aansprakelijkheid:

11.1 Verkoper is in geen geval aansprakelijk voor enige directe, gevolgschade, indirecte, incidentele of speciale schade dan ook, inclusief zonder beperking, schade wegens winstderving, onderbreking van de bedrijfsvoering, verlies van zakelijke informatie, en dergelijke, die voortvloeien uit het gebruik van of onvermogen te gebruiken product, zelfs als verkoper heeft gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.

11.2 Behalve zoals anders uitdrukkelijk overeengekomen, verkoper geen representaties, garanties, verbonden maakt of garanties van enigerlei aard, expliciet of impliciet, op de kwaliteit, geschiktheid, nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, inhoud, de dienst, of merchandise verstrekt via deze Website. Klant gaat uitdrukkelijk ermee akkoord dat het gebruik van deze Website op zijn of haar eigen risico is.

11.3 Onderworpen aan deze clausule, de maximale totale aansprakelijkheid van de verkoper, hetzij in contract, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid) of anderszins in geen geval mag het bedrag door de klant aan de verkoper van het product in kwestie.

12. Opheffing/invaliditeit:

12.1 Falen van verkoper aan te dringen op strikte uitvoering van de bepalingen daarvan worden niet geacht een opheffing van zijn recht en rechtsmiddelen. De invaliditeits- of niet-tegenwerpbaarheid van enige bepaling van deze voorwaarden en bepalingen wordt niet nadelig beïnvloeden de geldigheid of afdwingbaarheid van de overige bepalingen.

13. Overmacht:

13.1 Als de prestaties door verkoper van haar verplichtingen uit hoofde van deze website wordt verhinderd door het gevolg van "overmacht" (die tevens preventie veroorzaakt door brand, ongeval, ongeval, daad van God, natuurramp, wet, volgorde, proclamatie, verordening, vraag of eis van de regering van de speciale administratieve regio Hong Kong of van een van haar agentschappen van de overheid, stakingen, labor geschillen, tekort aan arbeid of gebrek aan geschoolde arbeid, tekort of onbeschikbaarheid van producten of grondstoffen, vertraging in doorvoer of andere oorzaken

dan ook (of vergelijkbaar met het voorgaande of niet) buiten de redelijke controle van verkoper), verkoper zullen worden vrijgesteld van dergelijke prestaties om de omvang van dergelijke preventie.

14. Heersende taal:

14.1 In geval van discrepantie in de vertaling van deze tekst prevaleert de Engelse versie.

15. Variatie van algemene voorwaarden:

15.1 De verkoper behoudt zich het recht tot wijziging van deze bepalingen en voorwaarden naar eigen goeddunken. Klant wordt eraan herinnerd aan de herziening van de bepalingen en voorwaarden voorafgaand aan het indienen van willekeurige volgorde. Zodra een order is geplaatst, wordt klant geacht te hebben ingestemd met de bepalingen en voorwaarden voorkomende tegelijkertijd.

16. Volledige overeenkomst:

16.1. Deze bepalingen en voorwaarden met inbegrip van de documenten of andere bronnen waarnaar in deze voorwaarden en voorwaarden vervangen alle voorgaande verklaringen, afspraken en overeenkomsten tussen de klant en de verkoper met betrekking tot de verkoop en aankoop van het product besteld door de klant.

Het gebruik van de naam Flexpro Industry Ltd. of Flexpro-industry.com wordt beschermd door internationale auteursrechtwetten, elk gebruik zonder voorafgaande toestemming op media / media of anderszins zal worden onderworpen aan vervolging.

17. Toepasselijk recht:

17.1 Deze bepalingen en voorwaarden zullen worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens de wetten van de speciale administratieve regio Hongkong. De partijen onderwerpen zich aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Hong Kong, de plaats waar de klant de bestelling/aanbod heeft zijn ontvangen / geaccepteerd wordt.