Myynnin ehdot ja edellytykset


1. Yleiset ehdot:

Tärkeä:


15. marraskuuta 2020 alkaen kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, toimitus sisältyy.

15. marraskuuta 2020 alkaen ehdot 6.5 ja 6.7 julistetaan mitättömiksi.

Ennen 15. marraskuuta tehtyjen tilausten ehdot 6.5 / 6.7 pysyvät voimassa.

1.1 Kohdassa näitä ehtoja sovelletaan seuraavia määritelmiä:

1.1.1 "Asiakas" / "" tarkoitetaan voit ja muut henkilöt, jotka ostavat vaatimuksenmukaisuudesta kirjautumisen jälkeen

WWW-sivustosta.

1.1.2 "Hinta" tarkoitetaan tuotteen hintaan järjestyksessä päivä.

1.1.3 "Tuote" / "Tuotteet" viitataan kaikkiin asiakkaan myyntiä www.flexpro-industry.com.

1.1.4 "Myyjä" / "Me" / "Us" tarkoitetaan rajoitettu Flexpro teollisuus / Flexpro-industry.com.

1.1.5 "Sivusto" tai "Tämä sivusto" tarkoitetaan www.flexpro-industry.com.

1.2 Lue nämä käyttöehdot HUOLELLA koska niissä on tärkeitä tietoja OIKEUKSISTASI ja VELVOITTEITA, sekä rajoitukset ja poikkeukset, joita voidaan soveltaa sinulle.

1.3 Asiakkaat vierailevat sivustossa lukea nämä yleiset myynnin ehdot ennen ostoa. Näin ollen kaikki tilauksen voidaan tehdä seuraavat yleiset myynnin ehdot ja edellytykset kuittaus olettaen. Jos et halua tämän sopimuksen sitomaksi, ilmoita meille ja palauttaa ostoksen.

1.4 Tätä sopimusta sovelletaan, jollei (I) erillinen hankinta on myyjän kanssa sopimuksen, jonka osalta SÄÄNNELLÄÄN ERILLISELLÄ sopimuksella; TAI (II) MUUT MYYJÄN EHDOT JA SÄÄDÖKSET PÄTEVÄT TAPAHTUMAAN. NÄITÄ ehtoja sovelletaan myös kaikki MUUNLAISTA OSTAMINEN menetelmää kaikki tilauksen

2. Asiakkaan velvoitteet:

2.1 Asiakas sitoutuu toimittamaan täydelliset ja ajan tasalla tiedot rekisteröinnin tällä sivustolla. Luottokortin maksuarekisteröintiä, asiakkaan on annettava oikeat ja täydelliset luottokorttitiedot myyjän ja edustaa ja OPTIOISTA myyjän että hänen luottokortin käyttäminen (tiedot on toimitettu) on hyväksytty ja oikeudellinen.

2.2 Myyjä on absoluuttinen harkintavalta kieltäytyä rekisteröimästä mahdollinen asiakas ja lopettaa kaikki asiakkaan rekisteröinnin rajoituksetta.

2.3 Asiakas suostuu maksamaan kaikki tilauksen mukaisesti hänen Login ja suostuu hyvittämään myyjän saatavia, tappio ja vahingoista johtuvat saattamisesta tilaukset käyttäen asiakkaan sisäänkirjautuminen palautuskäytäntöjen toimia kolmannen osapuolen tekemät. Asiakas on vastuussa päivittäminen hänen rekisteröintitiedot, mukaan lukien hänen luottokortin tiedot myyjän kanssa. Asiakas on vastuussa ilmoituksen hänen muutokset pankille hänen tietueen tai katoamisen, varastamisen tai hänen luottokortin luvattoman käytön.

2.4 Pääsy sivustoon on saatu henkilökohtainen salasanan käyttöä. Offline-salasanojen hallinta on oltava myyjän ja asiakkaan on varmistettava, että hänen salasana on pidettävä tiukasti salassa luvattoman käytön.Myyjän on paras harrastuksiin avulla estää kaikki oikeudeton myyjän sivustosta. Myyjän ei kuitenkaan ole vastuussa tappioista tai vahingoista luovuttamien Jos kolmatta osapuolta pääsee luvattoman käyttämällä asiakkaan sisäänkirjautuminen sivustoon.

3. Ostamisen ehdot:

3.1 Tiedot näillä verkkosivuilla muodostaa kutsun käsitellä. Tämän verkkosivuston tietoja muodostaa tarjouksen myyjä toimittaa kaikki tuotteet.

3.2 Kun tilaat tältä sivustolta, asiakas tekee tarjouksen ostamaan vaatimuksenmukaisuudesta, kun hän on määrännyt nämä ehdot ja edellytykset. Myyjä voi tai ei hyväksy asiakkaan tarjous myyjän absoluuttinen harkinnan mukaan.

3.3 Vastaanottamisesta asiakkaan tilauksen myyjän varmistaa vaatimuksenmukaisuudesta ja asiakkaan luottokortilla tai muut maksutiedot saatavuus. Myyjä ei ole hyväksynyt tarjousta asiakkaan, ja se ei ole velvollinen toimittamaan vaatimuksenmukaisuudesta, kunnes myyjä on toimitettu vaatimuksenmukaisuudesta ja Tilausvahvistus lähetetään asiakkaalle sähköpostilla.

4. Tuotteen ehdot:

4.1 Kaikki myyjän läpi tätä sivustoa myymien tuotteiden alaisia nämä käyttöehdot. Toimittamalla jalostettavaksi tämän Web-sivuston tilaus vahvistaa, että olet lukenut, ymmärtänyt ja sopivat haittaohjelmien silloin, kun tilaus on toimitettu jalostettavaksi käyttöehdot.

4.2 Myyjän on kaikin tavoin täyttämään asiakkaiden tilausten myyjän verkkosivuston kautta, mutta se ei ole vastuussa henkilölle, jos myyjä hylätä tai kykene täyttämään tilauksen mistä tahansa syystä, mukaan lukien tarjonnan tai toimittaa muutos.

4.3 Kuvat näytetään vaatimuksenmukaisuudesta www-sivustolla voi olla sama kuin toimitetaan asiakkaalle vaatimuksenmukaisuudesta. Myyjän on oikeus toimittaa tuotteet, jotka eivät vastaa tämän sivuston laaditussa kuviin, edellyttäen, että mainittujen tuotteiden toimia huomattavasti saman kuvatulla tavalla tässä sivustossa.

4.4 Myyjä on oikeus tehdä korvaukset ja muutoksetilman ennakkoilmoitusta, asiakkaan tilaamien vaatimuksenmukaisuudesta eritelmän edellyttäen, että nämä korvaukset tai muutokset eivät olennaisesti vaikuta yleistä suoritustasoa vaatimuksenmukaisuudesta tai asiakkaan tilaamien asiakkaan tyyppi.

5. Hinta sekä maksuehdot:

5.1 Käyttäjän hinta näytetään oletusarvon mukaan verkkosivuilla, mutta eri hinnastoon armeijasäkistä toisenlaisen asiakkaille. Oston JÄLLEENMYYJÄ hinnasto sovelletaan yli 100 000 HKD ja JAKELIJAN hinnasto käytetään oston yli 500000 HKD kuukausittain. Myyjän olisi aina varmistettava, että eri käyttäjät Hinnastot ovat tarkkoja ja Myyjä pidättää itsellään oikeuden vaihtelevat hinta ja asiakkaan tasolla ilman ennakkoilmoitusta.

5.2 Nämä ovat meille pankkiyhteystiedot:
Pyydä meidän pankkitiedot jatkaa.

5.3 Myyjä on tehtävä kaikkensa sen varmistamiseksi, että hinnat, tiedot ja yksityiskohtaiset verkkosivuilla vaatimuksenmukaisuudesta koot on päivitetty mutta Myyjä pidättää itsellään oikeuden vaihtelevat hinta ja muut tiedot asiakkaan ilman ennakkoilmoitusta.

5.4 ei kaikki asiakkaan koon vastaa täsmälleen tarjotaan sivuston kuvaus. Myyjä pidättää itsellään oikeuden säätää lähimpään tuotteen koon, lähimpään hinta.

5.5 Voidaan PROFORMA-LASKUN ja sen lopullisen LASKUN kaluston asiakkaan, korvaukset väliset ristiriidat, erikoistarjouksia, päivittäinen hinnanmuutokset ja punnittu kohteet. Myyjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa PROFORMA-LASKUN ja oikaisut on merkittävä esitetty asiakkaalle toimituksesta lopullisesta LASKUSTA.

5.6 Kun tilaat kanssa myyjä, asiakkaan on annettava myyjän tai hänen voimassa luotto kortin numero ja muiden laskutustietojen sivusto pyydetyllä tavalla. Kaikki muut menetelmät myyjän veloittaa vahvistus tilauksen asiakkaalle.

5.7 Yritykseltämme tai verkkosivujemme kautta tilattujen tuotteiden maksu on suoritettava pankkisiirrolla tai muulla ennen lähetystä näytettävällä maksutavalla. Jos ennakkomaksu myönnetään, sitä ei voida palauttaa 15 päivän kuluttua, jos asiakas peruuttaa tilauksen korvauksena.

5.8 Myyjän may muuta milloin tahansa menetelmä, jolla voi suorittaa maksut on-line tilausten ja tällaisia muutoksia voidaan ilmoittaa asiakkaalle sähköpostilla tai ilmoituksen sijoittaa Web-sivustosta.

5.9 Myynninedistämistarkoituksessa Kupongin kyse asiakkaan vain nauttia alennus, jos valittu maksutapa on pankin transfert myyjän tilille.

6. Toimitusehdot:

6.1 On asiakkaan velvollisuus on ilmoittaa myyjälle välittömästi kaikista muutoksista, jotka sen toimitusehdot.

6.2 Myyjä on käytettävä kohtuullisen harrastuksiin hyväksyttävän laadun tuotteet toimitetaan mainittujen asiakkaan osoite kohdemaan mutta myyjä ei ole vastuussa viivästyksiä tai sen riippumattomista syistä kuin toimitustapa.

6.3 Myyjä pidättää itsellään oikeuden hylätä toimitus asiakkaan harkintansa asiakkaan täysin.

6.4 Kaikki myyjän asiakkaan toimitusosoitteen mainitsemat päivämäärät ovat vain arvioita ja ei erottamaton osa sopimusta. Myyjän tarkoituksena toimittaa viipymättä, kuitenkin viivästykset ovat toisinaan väistämättömiä ennakoimattomiin tekijöistä. Myyjän saa ei ole vastuussa mahdollisista tai laiminlyönti antaa vaatimuksenmukaisuudesta arvioitu toimitusajan kuluessa.

6.5 Myyjä ei vastaa mitään tariffit, tulli rajoituksia, tulliselvityksen tai muiden asetusten, että Hongkongissa ulkopuolisiin maihin sovelletaan. Se vastaa asiakas maksaa viranomaisten perimistä maksuista ja noudatettava maahan, jossa hän vastaanottaa vaatimuksenmukaisuudesta vastaavien asetusten. Asiakkaan kyse Valitse "ovelta" toimitus, tavarat toimitetaan paitsi jos mainittu osoite erityisedellytykset tai handeling käsittelyyn tarvitaan tai etäyhteyden perilletoimituksen osalta on vaikea päästä.

6.6 Jos tilauksen siirto on voitu, asiakkaan tilaamien vaatimuksenmukaisuudesta palautetaan asiakkaan kustannuksella myyjän myynti muille asiakkaille käytettävissä varastoja. Palautetut tuotteet voidaan myydä muille asiakkaille ja myyjän on ei ole velvollisuutta varata tai re-deliver palautettujen tuotteiden asiakkaalle.

6.7 Hinnat ovat F.O.B Hong Kong

6.8 Toimitus on mukana kaikki tuotteemme, se tarkoittaa "satamasta satamaan".

6.9 Jos asiakas haluaa, toimitusosoite on mahdollista.Asiakas on ensin pyydettävä tarjous on hyväksyttävissä, lisätään kokonaismäärä järjestyksessä.

7. Tuotteen hyväksyminen:

7.1 Ellei asiakas ilmoittaa myyjälle toisin tuotteiden toimituksen jälkeen päivällä, asiakkaan katsotaan hyväksytyksi asiakkaan hyvässä kunnossa ja sopimuksen.

8. Muutos / tilauksen peruutus:

8.1 Asiakas voi vaihdella tai Peruuta tilaus ilman suuria kustannuksia, ennen kuin myyjän on alkanut, tilauksen käsittely.

9. Palautettava / asiakkaan tukeen:

9.1Tämän sivuston rahoitusrakenteita kuvat eivät välttämättä vastaa täsmälleen tuotteen kuvaus. Tällöin kirjallinen kuvaus tuotteesta vedotaan. Asiakkaalla ei ole oikeutta palauttaa tuotteen perusteella, että se vastaa täsmälleen sen on-line kuvaan.

9.2 Myyjä käyttää kohtuulliset toimenpiteet varmistaakseen, että tilaukset täyttyvät oikein ja käsittelee poikkeamia seuraavalla tavalla, jos ne ilmoitetaan toimituksen yhden päivän aikana:

9.2.1 Jos kaikki lääke osoittautuu on toimitettu vaurioituneiden pois toimittamiseen, tai jos väärä tuote toimitetaan, myyjän on joko hyvittää asiakkaan tuotteen hinta tai korvata tuotteen.

9.2.2 Jos vaatimuksenmukaisuudesta, johon ei sisältynyt asiakkaan tilaus on toimitettuasiakkaalle vahingossa, Myyjä pidättää antanut väärän veriplasman keräämiseen.

9.2.3 Jos asiakas on veloitettu tuotteet, joita ei ole toimitettu, myyjän hyvittää asiakkaan kyseisen asiakkaan kuin alun perin ladattu asiakkaalle hintaa.

9.2.4 Jos asiakas on ladattu yli tuotteiden hinta, myyjän hyvittää asiakkaan erotus.

9.2.5 Myyjä ei hyvittää tai vaihtavat tavaroita tai oikaista poikkeavuudet päivää toimituksen jälkeen.

9.3 Toimitettujen tuotteiden myyjän vastuu rajoittuu tuen tai korvaavan edellä. Muut korjaustoimenpiteet ovat pois.

9.4 Ole asiakkaan on palautettava myyjälle, ellei:

9.4.1, Asiakkaan on viallinen.

9.4.2 Myyjän on ilmoittanut asiakkaalle sähköpostitse asiakas voi palauttaa vaatimuksenmukaisuudesta myyjälle.

9.4.3 Vaatimuksenmukaisuudesta palautetaan puhtaina ja hyvin pakattu.

9.4.4 Asiakas palauttaa asiakkaan hänen omalla kustannuksella, joka sisältää tulleja tai veroja.

9.5 Vaatimuksenmukaisuudesta tyydyttävä palauttamisen myyjälle, yhteydessä korjattujen / korvattu vaatimuksenmukaisuudesta toimitetaan asiakkaalle jos myyjä on tyytyväinen asiakkaan palauttamat vaatimuksenmukaisuudesta ominaiseen sopivia testejä ja tarkastuksia myyjän jälkeen. Jos korvaavat tuotteet eivät ole käytettävissä, tuen tuotteen hinta vain tehdään asiakkaalle.

9.6 Jos myyjä ei ole vakuuttunut siitä, että palautetut tuotteet on virheellinen, myyjä toimittaa palautettujen tuotteiden asiakkaan omalla kustannuksellaan.

10. Asiakkaan takuisiin:

10.1 Vaatimuksenmukaisuudesta nauttia takuun takuuajan seuraavien edellytysten mukaisesti:

10.1.1 Tuotteet lähetetään alkuperäisen laskun kanssa.

10.1.2 Vaatimuksenmukaisuudesta lähettänyt 3 viikkoa ennen takuuseen päättymispäivä.

10.1.3 Vaatimuksenmukaisuudesta lähetetään puhtaina ja hyvin pakattu.

10.2 Takuun eroaa asiakkaan kanssa, myyjän korjata / korvata vaatimuksenmukaisuudesta ilman takuuta asiakkaan omalla kustannuksellaan.

10.2.1 Takuun kesto on 3 vuotta kaikille verkkosivuillamme luetelluille tuotteille, ellei toisin mainita. Tämä takuu kattaa kaikki osat, joista ostettu laite koostuu (paitsi kyseisten tuotteiden kylmäainekaasu). Vian sattuessa asiakkaan tulee ensin ottaa yhteyttä huoltopalveluun sähköpostitse SAV@flexpro-industry.com ja raportoida laitteen kanssa havaitsemistaan ​​ongelmista. Huomaa, että takuu ei kata jäätymisestä tai muusta huolimattomuudesta aiheutuneita vikoja tai vaurioita. Tarvittaessa myyjän huoltopalvelun tarpeelliseksi katsomat varaosat lähetetään asiakkaalle myyjän kustannuksella takuun ajaksi.

10.2.2 Takuu tuotteemme ei ole siirrettävissä. Kuitenkin FlexPro Teollisuus voi tietyissä olosuhteissa jatkaa tarjota huoltopalvelua saatujen materiaalien tai kolmannen osapuolen välityksellä, mutta kustannukset.

11. Vastuun:

11.1 Joka tapauksessa myyjä vastaa suorat, satunnaiset, epäsuorat, satunnaiset tai erityisiä luovuttamien vahingoista mukaan lukien rajoituksetta vahingonkorvaukset menettämisestä menettämisestä, liiketoiminnan keskeytymisestä, LIIKETIETOJEN MENETTÄMISESTÄ ja niiden kaltaiset, jotka johtuvat käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää asiakkaan, vaikka myyjän olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta.

11.2 Ellei toisin nimenomaisesti sovittu myyjän tekee ei huomautuksia, takuut, liitot tai kaikenlaiset, nimenomaiset tai oletetut, laadun, asianmukaisuutta, tarkkuutta tai tietoja, sisältöä, kattavuutta palvelun tai Peformance tämän Web-sivuston kautta. Asiakas hyväksyy sen, että tämän sivuston käyttö on tai hänen vastuullaan.

11.3 Alaisia tämän lausekkeen myyjän suurin yhteenlaskettu vastuu sopimuksen RIKKOMUSPERUSTEISESTI (mukaan lukien laiminlyönti), tai muuten ei missään tapauksessa saa määrää maksettava myyjälle asiakkaittain, kyseisen veriplasman.

12. Luopuminen ja mitättömyys:

12.1 Myyjän jättäminen jättää säännösten tiukka suorituskyvyn hakijana katsotaan ei sen oikealle ja korjaavista toimenpiteistä luopuminen. Työkyvyttömyys- tai peräytymistä määräyksen näitä ehtoja ei haitallisesti vaikuta pätevyyden tai täytäntöönpanokelpoisuuden jäljellä olevat määräykset.

13. Ylivoimaista estettä:

13.1 Jos myyjän velvoitteitaan tämän sivuston suorituskyvyn estetään esteen"voimassa" (johon sisältyy aiheutuvista tulipalon, onnettomuus, onnettomuus, act Jumalan, luonnonkatastrofin, kaikki lain, tilauksen, julistuksen, asetuksen, kysynnän tai Hongkongin erityishallintoalueen tai jonkin sen hallituksen virastojen, lakot, hallituksen vaatimus Labour kiistää ehkäisy, puute työ tai puute ammattitaitoinen työvoima, puutteen tai kelpoisuussääntöjen noudattaminen vaatimuksenmukaisuudesta tai raaka-aineiden, viiveellä kauttakuljetusta tai muista syistä

missä tahansa (onko esitetyn tai ei ole samanlainen) myyjän kohtuullisen riippumattomista), myyjän tiedot on puolustella tällaisen suoritusta tällaisen ehkäisemisen laajuudesta.

14. Vallitsevat kieli:

14.1 Tässä käännöksen merkitysten sattuessa englanninkielinen versio on etusija.

15. Vaihtelun ehtoja:

15.1 Myyjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja harkintansa. Se on jopa jokaisen henkilön käynnistä sivuillamme tarkistaa ehdot ennen tilaamista. Kun tilaus on vahvistettu, asiakkaan katsotaan hyväksyneen käyttöehdot vallitsevat tällä hetkellä ja jotka muodostavat sopimus myyjän ja asiakkaan.

16. Koko sopimus:

16.1 Nämä ehdot tarkoitetut näitä ehtoja ja määräyksiä, mukaan lukien asiakirjat, tai muista lähteistä ja ehdot syrjäyttävät kaikki aiemmat esitykset tulkinnat ja sopimusten myyjän myynti ja osto asiakkaan tilaamien asiakkaan ja asiakkaan välillä.

Flexpro Industry Oy: n tai Flexpro-industry.comin käyttöä on suojattu kansainvälisillä tekijänoikeuslailla, mikä tahansa käyttö ilman minkäänlaista mediaa / mediaa tai muulla tavoin syytettä.

17. Sovellettava laki:

17.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan ja niitä tulkitaan Hongkongin erityishallintoalueen lainsäädännössä. Osapuolet esittävät Hongkongin, tuomioistuinten yksinomainen toimivalta, sitä paikkaa, missä asiakkaan tilaus/tarjous on saanut ja hyväksynyt.