Extrapriser

Källkod aggregatet luftpump

Aerothermal Värmepump prestanda är mycket intressant eftersom för en kilowatt elektricitet som förbrukas, returnerar det tre till fyra kilowat av värme med timme för ditt hem.

En stor del av din uppvärmning kan säkerställas genom en fri energi, förnybar och ren.

Källkod aggregatet luftpump Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Industrin

  Hög effekt luft begräsningarna aggregatet pumpar för intensiva och professionnal användning.

 • Inhemska nyttjande

  Flyg med Värmepump för inhemsk användning

 • INVERTERAREN Air...

  Denna Värmepump är en reversibel luft/vatten Värmepump med inverteraren teknik. Utformad för externa installationen, är det perfekt för nya bostäder och anpassas till panna säkerhetskopiering drift och leveranser varmvatten för golvvärme system, radiatorer och tappvarmvatten.

 • Luft/vatten Värmepump...

  Ett stort urval av Värmepump inclued en EVI kompressor som är den senaste tekniken av kompressor för Värmepump.

 • CO2 R744 Luft till...
  CO2-värmepumpar använder en kompressor som använder köldmedium R744, som är koldioxid (CO2). Det är en helt naturlig, icke-förorenande, giftfri gas som komprimeras av PAC.

  Medan dagens bästa värmepumpar kan arbeta vid utetemperaturer -20 ° C ~ -25 ° C, tillåter R744-modellerna utrustade med kompressorer problemfri drift ner till -30 ° C ~ -35 ° C Celsius, med en varmvattentemperatur som överstiger 80 ° C!, Vilket helt enkelt är hisnande för en värmepump av luft / vattentyp!

  CO2-värmepumpar är en total lösning för pannbyte redan från början. Våra monoblockmodeller är enkla att installera och kompatibla med alla standardkylare och värmesystem. Som ett resultat kan deras avskrivning lätt uppnås på några år.