DSS PCI certified


Comodo SSL Seal

Nye produkter

Specials

Salg vilkår og betingelser


1. Generelle vilkår:

1.1 I disse vilkår og betingelser gælder følgende definitioner:

1.1.1 "Kunde" / "du" forstås du og andre personer, der køber produkt(er) efter du logge ind

på webstedet.

1.1.2 "Pris" forstås prisen på et produkt på dagen for ordren.

1.1.3 "Produkt" / "Produkter" henviser til enhver og alle produkt(er) til salg på www.flexpro-Industry.com.

1.1.4 "Sælger" / "Vi" / "Os" betyder Flexpro-industrien begrænset / Flexpro-industry.com.

1.1.5 "Websted" eller "dette websted" betyder www.flexpro-Industry.com.

1.2 Læs disse vilkår og betingelser omhyggeligt, fordi de indeholder vigtige oplysninger om dine rettigheder og forpligtelser, samt begrænsninger og udelukkelser, der kan gælde du.

1.3 Kunder besøger hjemmesiden bør læse disse generelle salg termer før køb. Således vil blive gjort alle rækkefølge med antagelsen af følgende generelle salgs betingelser og vilkår bekræftelsen. Hvis du ikke ønsker at være bundet af denne aftale, skal du underrette os og returnere dit køb.

1.4 Denne aftale finder anvendelse medmindre (I) du har en separat køb aftale med SÆLGEREN, I hvilket tilfælde der skal gælde for den særskilt aftale; ELLER (II) ANDRE SÆLGERENS VILKÅR OG BETINGELSER GÆLDER FOR POSTERINGEN. DISSE vilkår og betingelser også gælde enhver ordre, placeret ved alle andre SLAGS køber metode.

2. Kundens forpligtelser:

2.1 Kunden accepterer at give de fuldstændige og opdaterede oplysninger om registrering på dette websted. Til kreditkort betalingregistrering, kunden skal give sælgeren med nøjagtige og fuldstændige kreditkortoplysninger og repræsenterer og garanterer sælgeren, hans brug af kreditkort (detaljer som er blevet leveret) er autoriseret og juridisk.

2.2 Sælgeren har absolut skøn at afvise registrering af en potentiel kunde og at afslutte registrering af enhver kunde for nogen som helst grund.

2.3 Kunden accepterer at betale for hver ordre gjort under hans Login og accepterer at skadesløsholde sælgeren for alle erstatningskrav, tab og skader overhovedet foretaget af tredjemand som følge af en person, placere ordrer for produkt(er) ved hjælp af kundens Login handlinger. Kunden er ansvarlig for opdatering af hans registreringsoplysninger, herunder hans kreditkort oplysninger med sælgeren. Kunden er ansvarlig for at underrette hans bank af eventuelle ændringer til sin post, eller bortkomst, tyveri eller uautoriseret brug af hans kreditkort.

2.4 Adgang til webstedet er indhøstet gennem brug af en personlig adgangskode. Sælgeren skal ikke være ansvarlig for eventuelle offline adgangskodestyring og kunden sikrer, at hans adgangskode er holdes strengt fortroligt at forhindre uautoriseret brug.Sælgeren skal bruge dets bedste ledelsesgaranter for at forhindre enhver uautoriseret registrering til sælgerens hjemmeside. Dog sælgeren hæfter ikke for tab eller skader overhovedet, hvis tredjemand får uautoriseret adgang til webstedet ved hjælp af kundens Login.

3. Køb vilkår:

3.1 Oplysningerne på dette websted udgør en invitation til at behandle. Ingen oplysninger om dette websted udgør et tilbud fra sælger til at udlevere enhver produkt(er).

3.2 Når placere en ordre på dette websted, giver kunden et tilbud at købe produkt(er), når han eller hun har bestilt på disse vilkår og betingelser. Sælgeren kan eller ikke kan acceptere kundens tilbud ifølge sælgerens absolut diskretion.

3.3 Ved modtagelsen af kundens ordre, vil sælgeren kontrollere tilgængeligheden af produkt(er) og kundens kreditkort eller andre betalingsoplysninger. Sælgeren ikke har accepteret kundens tilbud og er ikke forpligtet til at levere produkt(er) indtil sælgeren har leveret til produkt(er) og sendt en ordrebekræftelse til kunden pr. e-mail.

4. Produkt vilkår:

4.1 Alle produkt(er) solgt af sælgeren gennem dette websted er underlagt disse vilkår og betingelser. Indsender kundeordre til forarbejdning på denne hjemmeside, bør du bekræfte at du har læst, forstået og accepteret til vilkår og betingelser er fremherskende på det tidspunkt, ordren er sendt til forarbejdning.

4.2 Sælgeren skal gøre alt for at opfylde ordrer fra kunder via sælgerens websted, men hæfter ikke for enhver person, hvis sælgeren nedgang eller blive ude af stand til at opfylde en ordre uanset årsagen, herunder på udbudssiden eller levere ændring.

4.3 Billeder viser produkt(er) i webstedet kan ikke være identisk med produkt(er) som leveret til kunden. Sælgeren skal have ret til at levere den produkt(er), der ikke svarer til de billeder, der er opført i dette websted, forudsat at de nævnte produkt(er) udføre væsentligt samme funktion som beskrevet i dette Website.

4.4 Sælgeren skal have ret til at gøre erstatninger og ændringer afspecifikation af produkt(er) bestilt af kunden uden forudgående varsel, forudsat at sådanne udskiftninger eller ændringer ikke påvirker den generelle ydeevne af produkt(er) eller typen af produkt(er), der er bestilt af kunden materielt.

5. Pris og betaling betingelser:

5.1 Slutbrugeren pris vil blive vist på webstedet som standard, men forskellige prisliste kan nydes ved forskellige slags kunder. FORHANDLER prisliste vil blive anvendt til køb over HKD 100.000 og DISTRIBUTØR prisliste vil blive anvendt til køb over HKD 500.000 månedligt. Sælgeren bør altid sikre, at prislisterne for forskellige brugere er nøjagtige og sælgeren forbeholder sig ret til at variere pris og kunden niveau uden forudgående varsel.

5.2 Disse er vores bankoplysninger:
Venligst anmode vores bank detaljer for at fortsætte.

5.3 Sælgeren skal gøre alt for at sikre, at priser, detaljer og størrelser af produkt(er) detaljerede på webstedet opdateres men sælgeren forbeholder sig ret til at variere prisen og andre detaljer for produkt(er) uden forudgående varsel.

stil = "margen-bund: 0in; margin-bottom: .0001pt" >5.4 ikke alle produkt(er) størrelse vil svarer nøjagtigt til beskrivelsen tilbydes på webstedet. Sælgeren forbeholder sig ret til at give den nærmeste Produktstørrelse til den nærmeste pris.

5.5 Der kan være uoverensstemmelser mellem PROFORMA faktura og den endelige faktura grundet ud-af-lager produkt(er), erstatninger, specialtilbud, daglige prisændringer og vejede elementer. Sælgeren forbeholder sig ret til at justere PROFORMA faktura og sådanne justeringer skal mærkes på den endelige faktura fremlagt til kunden ved leveringstidspunktet.

5.6 På placere en ordre med sælgeren, kunden skal give sælgeren hans eller hendes gyldigt kredit kortnummer og andre takstoplysninger som anmodet af hjemmesiden. For alle andre metoder, vil sælgeren opkræver debitoren på bekræftelse af ordren.

5.7 Betaling for produkt(er) bestilt gennem dette websted kan ske ved Moneybookers, eller bank overførsel betaling. Moneybookers betalinger accepteres kun for on-line betalinger.

5.8 Sælgeren may til enhver tid ændre den metode, som betalinger for on-line ordrer kan gennemføres og sådanne ændringer kan meddeles kunden via e-mail eller anbringes en meddelelse på hjemmesiden.

5.9 I tilfælde af salgsfremmende kupon, vil kunden kun Nyd rabatten, hvis den valgte betalingsmetode er bank transfert på sælgerens konto.

6. Leveringsbetingelser:

6.1 Det er kunden ansvar er at underrette sælgeren straks om eventuelle ændringer i dens leveringsbetingelser.

6.2 Sælgeren skal bruge rimelig ledelsesgaranter til levere produkt(er) af acceptabel kvalitet til bestemmelseslandet nævnt i adressen leveres af kunden, men sælgeren skal ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller non delivery årsager sin herre.

6.3 Sælgeren forbeholder sig ret til at afslå levering af produkt(er) til enhver kunde efter eget skøn absolut.

6.4 Datoer, citeret af sælgeren for levering af produkt(er) skøn kun og udgør ikke en del af kontrakten. Sælgeren har til formål at levere straks, men forsinkelser er lejlighedsvis uundgåelige grundet uforudsete faktorer. Sælgeren skal være under intet ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering til produkt(er), der inden for den forventede leveringstid.

6.5 Sælgeren vil ikke være ansvarlig for eventuelle afgifter, told restriktioner, fortoldning eller andre retsforskrifter, der gælder i lande uden for Hongkong. Det påhviler kunden skal betale de afgifter, der opkræves af myndighederne og observere de respektive forordninger i det land, hvor han eller hun modtager produkt(er). I tilfælde af kunden vælge "dør til dør" levering, at varerne vil blive leveret til den nævnte adresse, undtagen hvis særlige betingelser eller handeling forarbejdning er nødvendigt eller i tilfælde af remote levering sted er vanskeligt at adgang.

6.6 Hvis en rækkefølge forsendelsen er ikke kan leveres, returneres til produkt(er), der bestilt af kunden til sælgeren på kundens regning, som materiel tilgængelige for salg til andre kunder. Den returnerede produkt(er) kan sælges til andre kunder og sælgeren har ingen forpligtelse til at reservere eller re-deliver til produkt(er), der returneres til kunden.

6.7 Priser er F.O.B Hong Kong

6.8 Levering er inkluderet på alle vores produkter, vil det betyde "havn til havn".

6.9 Hvis kunden ønsker det, vil en leveringsadresse være mulig. Kunden skal først anmode om et tilbud, som hvis den accepteres, vil blive tilføjet til det samlede beløb for ordren.

7. Vare accept:

7.1 Medmindre kunden giver besked sælgeren til det modsatte af dagen efter levering af produkt(er), produkt(er) anses for at være blevet accepteret af kunden i god stand og i overensstemmelse med aftalen.

8. Variation / annullering af ordre:

8.1 Kunden kan variere eller annullere ordren uden at pådrage Dem omkostninger før sælgeren har påbegyndt behandling af ordren.

8.2 Underlagt kundens samtykke, kan sælgeren erstatte et produkt med en anden lignende produkt Hvis produktets oprindelige bestilt af kunden ikke er tilgængelig.

9. Tilbagelevering / tilbagebetaling af produkt(er):

9.1 Billeder af produkt(er) på dette websted kan ikke svarer nøjagtigt til varebeskrivelsen. I sådanne tilfælde er der påberåbes en skriftlig beskrivelse af produktet. Kunden skal ikke ret til at returnere et produkt på grundlag af, at den ikke svarer nøjagtigt til dens online billede.

9.2 Sælgeren skal anvende rimelige bestræbelser på at sikre, at ordrer opfyldes korrekt og skal behandle eventuelle uoverensstemmelser på følgende måde, forudsat de er indberettet inden for én leveringsdag:

9.2.1 Hvis enhver veterinærlægemidlet er blevet leveret i en beskadiget betingelse, udelades i leveringen, eller hvis det forkerte produktet leveres, skal sælgeren enten tilbagebetale til kunden prisen på denne vare, eller erstatte produkt.

9.2.2 Hvis enhver produkt(er), som ikke blev medtaget i kundens ordre er leverettil kunden ved en fejltagelse, forbeholder sælgeren at indsamle den forkerte produkt(er) leveret.

9.2.3 Hvis kunden, er blevet sigtet for produkt(er), som ikke er blevet leveret, tilbagebetaler sælgeren til kunden prisen for at produkt(er) som oprindeligt opladet til kunden.

9.2.4 Hvis en kunde er opkrævet mere end prisen på produkt(er), tilbagebetaler sælgeren til kunden forskellen.

9.2.5 Sælgeren ikke vil refundere eller udveksling af varer eller berigtige uoverensstemmelser 1 dag efter levering.

9.3 Sælgerens ansvar til enhver produkt(er) leveret er begrænset til refusion eller erstatning angivet ovenfor. Alle andre retsmidler er udelukket.

9.4 Ingen produkt(er) afleveres til sælgeren, medmindre:

9.4.1 Den pågældende produkt(er) er defekt.

9.4.2 Sælgeren har meddelt kunden pr. e-mail at kunden kan vende tilbage til produkt(er) til sælgeren.

9.4.3 Til produkt(er), der returneres i en ren og godt emballeret betingelse.

9.4.4 Kunden returnerer produkt(er) sin egen regning, som vil medtage eventuelle brugerdefinerede told eller afgifter.

9.5 Efter tilfredsstillende afkast af produkt(er) til sælgeren reparerede / erstattede produkt(er) vil blive afsendt til kunden Hvis sælgeren er tilfreds, til produkt(er), der returneres af kunden er defekte efter passende test og inspektion af sælgeren. Hvis erstatning produkt(er) ikke er tilgængelig, vil en tilbagebetaling af produkt pris kun gøres til kunden.

9.6 Hvis sælgeren ikke er godtgjort, den returnerede produkt(er) er defekt, sælgeren vil levere den returnerede produkt(er) kunden på kundens egne omkostninger.

10. Produkt(er) garantier:

10.1 Produkt(er) vil nyde garantien under garantiperioden med følgende betingelser:

10.1.1 Produkt(er) sendes sammen med den oprindelige faktura.

10.1.2 Produkt(er) sendt 3 uger før udløbsdatoen for garantien.

10.1.3 Til produkt(er), der er sendt med ren og godt emballeret stand.

10.2 Garanti afviger med produkt(er), sælgeren vil reparere eller erstatte produkt(er) uden garanti på kundens egne omkostninger.

11. Ansvar:

11.1 Under ingen omstændigheder sælgeren hæfter for nogen direkte, følgeskader, indirekte, hændelige eller særlige skader overhovedet, herunder uden begrænsning, skader for driftstab, business afbrydelse, tab af forretningsoplysninger og lignende, der udspringer af brug af eller manglende evne til at bruge produkt(er), selv hvis sælgeren er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader.

11.2 Medmindre andet udtrykkeligt aftalt, sælgeren gør ingen repræsentationer, garantier, Pagter eller garantier af nogen art, udtrykkelig eller underforstået, kvalitet, egnethed, nøjagtigheden eller fuldstændigheden af de oplysninger, indhold, service eller merchandise leveres via dette websted. Kunden accepterer udtrykkeligt, at brugen af dette websted er på hans eller hendes eneste risiko.

11.3 Underlagt denne klausul, sælgerens maksimale samlede ansvar i kontrakt, erstatningsret (herunder uagtsomhed) eller Ellers må under ingen omstændigheder overstige det beløb skal betales af kunden til sælgeren i forbindelse med den pågældende produkt(er).

12. Sikkerhedsstillelse/invaliditet:

12.1 Svigt af sælgeren at insistere på streng ydeevne af eventuelle bestemmelser herom anses ikke et afkald på sin ret og retsmidler. Ugyldighed eller omstødelse af enhver bestemmelse i disse vilkår og betingelser berører ikke negativt, gyldighed eller eksigibiliteten af de resterende bestemmelser.

13. Force Majeure:

13.1 Hvis ydeevnen af sælgeren af sine forpligtelser under denne hjemmeside er forhindret på grund af "force majeure", (som omfatter forebyggelse foranlediget af brand, ulykke, ulykke, act af Gud, naturkatastrofe, enhver lov, orden, proklamation, efterspørgsel eller kravet om regeringen i det særlige Administrative område Hongkong eller nogen af dets regering agenturer, strejker, labor tvister, mangel på arbejdskraft eller mangel på faglært arbejdskraft, mangel eller utilgængelighed af produkt(er) eller råvarer, forsinkelse i transit eller andre årsager

overhovedet (om magen til ovenstående eller ikke) uden rimelig kontrol af sælgeren), sælgeren skal undskyldes fra sådanne ydeevne for omfanget af sådan forebyggelse.

14. Fremherskende sprog:

14.1 I tilfælde af uoverensstemmelse i oversættelse af denne tekst konflikttilfælde den engelske version.

15. Variation af vilkår og betingelser:

15.1 Sælgeren forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår og betingelser i eget skøn. Kunden bliver mindet om at gennemgå de vilkår og betingelser forud for afgivelse enhver ordre. Når en ordre er placeret, anses for kunden at har accepteret de vilkår og betingelser er fremherskende på tidspunktet.

16. Hele aftalen:

16.1 Disse vilkår og betingelser herunder dokumenterne eller andre kilder, der er omhandlet i disse vilkår og betingelser træder i stedet for alle forudgående repræsentationer forståelser og aftaler mellem kunde og sælger vedrørende salg og køb af produkt(er) bestilt af kunden.

Brugen af navnet Flexpro Industry Ltd. eller Flexpro-industry.com er beskyttet af internationale ophavsretlige love, enhver brug uden forudgående aftale om ethvert medie / medie eller på anden måde vil blive underlagt retsforfølgning.

17. Regeringslov:

17.1 Disse vilkår og betingelser underlagt og fortolkes under love for Hong Kong Special Administrative Region. Parterne forelægge enekompetence for domstolene i Hongkong, bliver det sted hvor kundens ordre/tilbud er blevet modtaget / accepteret.