DSS PCI certified


Comodo SSL Seal

Nye produkter

Specials

Kilde varmelegeme luftpumpe

Aerothermal varmepumpe ydeevne er meget interessant, fordi én kilowatt elektricitet, der forbruges, det returnerer tre til fire kilowat af varme ved time til dit hjem.

En god del af din opvarmning kan sikres ved en fri energi, vedvarende og rent.

Kilde varmelegeme luftpumpe There are no products in this category.

Subcategories

 • CO2 R744 Luft til vand...
  CO2-varmepumper bruger en kompressor, der bruger R744 kølemiddel, som er kuldioxid (CO2). Det er en helt naturlig, ikke-forurenende, ikke-giftig gas, der komprimeres af PAC.

  Mens dagens bedste varmepumper kan arbejde ved udetemperaturer på -20 ° C ~ -25 ° C, tillader R744-modellerne udstyret med kompressorer problemfri drift ned til -30 ° C ~ -35 ° C Celsius, med en varmtvandstemperatur på over 80 ° C!, Hvilket ganske enkelt er betagende for en luft / vand-varmepumpe!

  CO2-varmepumper er en total løsning til kedeludskiftning lige fra starten. Vores monobloc-modeller er enkle at installere og kompatible med alle standard radiatorer og varmesystemer. Som et resultat kan deres afskrivning let opnås på få år.
 • INVERTER luft kilde...

  Denne varmepumpe er en reversibel luft/vand varmepumpe med vekselretter teknologi. Designet til eksterne installation, er det ideel til nye boliger og tilpasses kedel backup drift og forsyninger varmt vand til underfloor varme systemer, radiatorer og varmt brugsvand.

 • Luft/vand varmepumpe...

  Et stort udvalg af varme pumpe inclued en EVI kompressor, som er den nyeste teknologi af kompressor til varmepumpe.

 • Industri

  Høj effekt luft fremskaffede varmelegeme pumper til intensive og forbrugerorganisationerne m.v. brug.

 • Indenlandske udnyttelse

  Air fremskaffede varmepumpe til indenlandske udnyttelse

 • Multi-functions...
  Den største fordel med den multifunktions varmepumpe er muligheden for at få koldt og varmt vand i samme tid så du vil kunne tage brusebad, mens du nyder en cool temperatur i du stue, f.eks. Der er mange programmer bruge denne slags varmepumpe til everyday's life.